Rabo ClubSupport – stem je op ons?

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. 

Ook dit jaar doen wij daarom weer mee met de Rabo ClubSupport aktie! Wat moet je doen? Heb jij een rekening bij de Rabobank, of ken je iemand die een rekening bij de Rabobank heeft? Ga naar de site en stem op onze club, Fotoclub Heerhugowaard!! Hoe meer stemmen we krijgen.. hoe groter de bijdrage is die wij dan ontvangen.

Met ook deze financiële bijdrage hopen wij onze clubkas aan te vullen zodat wij komend jaar weer in staat zullen zijn om diverse foto-activiteiten mogelijk te (blijven) maken, helemaal nu we ons 50-jarig jubileum groots willen vieren. Breng dus je stem snel uit op onze Fotoclub en promoot het bij zoveel mogelijk anderen! Jij stemt toch ook op ons?

Reacties zijn gesloten.

  • Feedback

    Heb je een vraag of opmerking? Zie je een fout of iets wat niet duidelijk is? Ga naar onze contactpagina en laat het ons weten!