Heerhugowaard Award

Wedstrijd

De Heerhugowaard Award is een jaarlijks terugkerende fotowedstrijd voor leden van Fotoclub Heerhugowaard. Voor deze wedstrijd levert elke deelnemer een samenhangende fotoserie in, bestaande uit 5 beelden.

De series worden beoordeeld door een onafhankelijk deskundig jurylid. Traditiegetrouw vindt de presentatie en de bespreking van de series plaats op de laatste clubavond van  het seizoen, wat een heel speciaal tintje geeft aan deze avond. Na de presentatie wordt ook de winnaar bekend gemaakt, die de felbegeerde Heerhugowaard Award mee naar huis mag nemen.

Series

Een fotoserie bestaat uit beelden met een bepaalde onderlinge samenhang. De samenhang kan bijvoorbeeld bestaan uit een bepaald thema, een techniek, stijl of vormgeving. Je bent volkomen vrij in je keuze van al deze elementen, maar hoe beter deze bindende factororen tot uitdrukking worden gebracht, hoe sterker de serie zal zijn.

Reglement HHW Award

  • Per deelnemer mag één serie worden ingeleverd
  • De serie bestaat uit 5 foto’s
  • Elke foto moet afzonderlijk in een passe-partout van 40×50 cm geplaatst zijn
  • De serie wordt compleet ingeleverd vóór de uiterste inleverdatum
  • Het onderwerp van de foto’s is vrij

Voorbeelden

Via de onderstaande link zijn enkele series te bekijken die in voorgaande jaren zijn ingeleverd voor de Heerhugowaard Award.
Portfolio HHW Award

Reacties zijn gesloten.

  • Feedback

    Heb je een vraag of opmerking? Zie je een fout of iets wat niet duidelijk is? Ga naar onze contactpagina en laat het ons weten!