Eindeseizoensfotoclubuitje

Het clubseizoen zit er weer op! Wat een geweldig seizoen, met heel veel mooie clubavonden, veel leuke uitjes, prachtige foto’s en veel gezelligheid!!
We zijn met een leuk groepje een heerlijke dag op pad geweest, bestemming: Alkmaar. Het hoeft niet altijd ver weg te zijn… We zijn begonnen met koffie en taart.

Daarna stond een bezoek aan het Stedelijk Museum op de planning. We hebben een zeer interessante rondleiding bij de expositie Van Gogh, Cézanne, Le Fauconnier & de Bergense School gehad. Veel gezien en veel geleerd! Met een hoop inspiratie en een opdracht voor de zomer op zak lopen we het museum weer uit.

En wat is nou heel erg leuk als we het museum weer uitlopen…. er is nog plek voor onze groep op het terras in het zonnetje om lekker te lunchen! Dat hebben we dan ook heerlijk gedaan. Lekker nagekletst over de expositie, gekletst over allerlei andere onderwerpen en heerlijk samen gegegeten.
En ondertussen werd er al een klein tipje van de sluier opgelicht over onze volgende activiteit…

Na de heerlijke lunch zijn we naar de Grote Kerk gewandeld en daar heeft Arno ons van alles verteld over Polaroidcamera’s en het maken van foto’s daarmee. Gewapend met een prachtige Polaroid camera hebben we allemaal 1 cassette met 8 foto’s tot onze beschikking waar we een mooie serie van maken in de kerk. Dat is nog niet zo makkelijk. Maar met de hulp en uitleg van Arno lukt het ons allemaal… we zullen de resultaten in september laten zien.

We hebben een enorm leuke dag gehad!!
Op naar het volgende seizoen.

Reacties zijn gesloten.

  • Feedback

    Heb je een vraag of opmerking? Zie je een fout of iets wat niet duidelijk is? Ga naar onze contactpagina en laat het ons weten!