2e en 3e prijs Afdelingswedstrijd NHN voor Sonja en Miriam !

Vrijdag 3 november was de bespreking van de Afdelingswedstrijd met het thema “Verloren”. Alle persoonlijke leden en leden van de bij de Fotobond aangesloten fotoclubs binnen de regio Noord-Holland Noord konden hieraan meedoen. De jury bestond uit René van Rijswijk en Esther Vertelman, beide van de fotoclub Polderlicht uit Driehuis.
Zij hebben zich samen gebogen over de vele inzendingen en hebben daar een top 30 uit gehaald. De foto’s zijn besproken en uiteindelijk werd de 1e, 2e en 3e plaats bekend gemaakt.
Erg leuk om te zien hoeveel verschillende invalshoeken er voor het thema zijn gebruikt door de diverse inzenders. Er waren heel wat “verloren” knuffels en schoenen te zien, verloren wedstrijden (schaken en andere sporten) en ook personen in leeg landschap of gebouw.
Onze club was in de bovenste ranking super vertegenwoordigd door de foto van Sonja Pijlman die als tweede eindigde en de foto van Miriam de Die le Clercq die als derde eindigde. Van harte gefeliciteerd dames!!
Ze kregen alletwee een mooi certificaat als aandenken en ook nog een cadeaubon, super!

Reacties zijn gesloten.

  • Feedback

    Heb je een vraag of opmerking? Zie je een fout of iets wat niet duidelijk is? Ga naar onze contactpagina en laat het ons weten!