Winnaar Heerhugowaard Award ’20-’21

We hebben de tweede clubavond van het seizoen al gehad, wat was het weer fijn om zo met z’n allen bij elkaar te zijn en naar foto’s kijken en er weer live over te praten!

Maar… we hadden nog een belangrijk item op de agenda staan: de uitreiking van de Heerhugowaard Award van seizoen 2020-2021. De 10 prachtige inzendingen zijn tijdens een online-clubavond gejureerd en besproken door Diana Bokje.

Vanwege het feit dat we niet meer bij elkaar konden komen hebben we de prijsuitreiking uitgesteld tot deze clubavond. Met haar prachtige serie “Fade out” is Sonja Pijlman eerste geworden, van harte gefeliciteerd!!

Sonja Pijlman – winnares Heerhugowaard Award ’20-’21

Nico Bakker met zijn serie “de laatste vakantie” en Renske Kool met haar serie “de glimlach van het leven, door de ogen van de tandarts” hebben een mooie gedeelde tweede plaats behaald en derde is Miriam de Die le Clercq geworden met haar serie “Lost in the puzzle of a teenage mind”.

“De laatste vakantie” – Nico Bakker
“De glimlach van het leven, door de ogen van de tandarts”- Renske Kool
“Lost in the puzzle of a teenage mind” – Miriam de Die le Clercq

Doen jullie dit seizoen ook weer mee met de Heerhugowaard Award?