Thema’s seizoen 2018-2019

IFC

Dit seizoen zijn er weer verschillende uitdagende thema’s van toepassing op de drie wedstrijdrondes van de IFC (Interne Foto Competitie). We maken ze nu vast bekend zodat je ruim de tijd hebt om er over na te denken of ermee aan de slag te gaan.

• 1e IFC ronde: Less is more
  • 2e IFC ronde: Nobody’s perfect
  • 3e IFC ronde: Enjoy every moment

Bekijk ook de pagina Reglementen IFC 2018-2019 voor meer details over deze wedstrijd.

Donderdagavonden

In het programma van de praktijkgerichte donderdagavonden zijn enkele clubavonden gericht op een specifiek thema. Je kunt je gedachten dus nu al laten gaan over deze onderwerpen, of nog beter, start een project voor jezelf zodat je komend seizoen je werk kunt meenemen naar deze thema-avonden.

• Opvallend
  • Tegenstelling