Sonja heeft de IFC trofee gewonnen!

We hebben tijdens de eerste clubavond niet alleen vergaderd en foto’s gezien maar we hadden nog iets belangrijks te doen! De uitreiking van de IFC-trofee van seizoen 2019-2020.

Vanwege de lockdown en het feit dat we daardoor niet meer bij elkaar konden komen hebben we dit uitgesteld tot de eerste clubavond van dit seizoen. Met 3,52 punten is Sonja Pijlman eerste geworden, gefeliciteerd!!

Goos Veenendaal heeft een mooie tweede plaats met 3,41 punten en derde is Piet Brandjes geworden met 3,33 punten.
Kijk op deze site bij het Klassement IFC 2019-2020 voor de volledige uitslag van de 3e ronde en de eindstand.

Doen jullie dit seizoen ook weer mee met de IFC?