Nieuwe website


Nadat onze club in de fysieke wereld van standplaats is veranderd, is nu ook ons on-line onderkomen in een nieuw jasje gestoken.

Na 9 jaar trouwe dienst hebben we afscheid genomen van de oude website. Hiervoor in de plaats is een compleet nieuwe site gebouwd die beter aansluit bij onze wensen.

Zo werkt de site nu bijvoorbeeld beter op je tablet en smartphone, zijn nieuwtjes en mededelingen makkelijker terug te vinden, is er een sterk verbeterde agenda module en zijn de IFC uitslagen per ronde te sorteren.

Een andere verbetering waar we als fotoclub voordeel van hebben, is dat er nu veel meer ruimte is voor foto’s. Zo valt er nog meer te genieten in ons portfolio en kunnen de foto’s tot in detail bekeken worden.

Heb je als clublid eigen foto’s die je graag op de site wilt zetten of wil je bijvoorbeeld een artikel plaatsen, neem dan contact op met Marcel Ligthart of stuur een mailtje naar webmaster@fotoclubheerhugowaard.nl

Reacties zijn gesloten.

  • Feedback

    Heb je een vraag of opmerking? Zie je een fout of iets wat niet duidelijk is? Ga naar onze contactpagina en laat het ons weten!