Londen Insider Fotoreis

Van 12-15 oktober organiseert Sylvia Vervest op niet-commerciële basis een 4-daagse fotoreis naar haar geboortestad Londen. Sylvia is naar eigen zeggen een enthousiast amateur fotograaf en lid van fotoclub Uitgeest. Een kans dus om onder leiding van een gepassioneerde amateurfotograaf met inside kennis van alle fotogenieke plekjes in de Britse hoofdstad op pad te gaan.

In het onderstaande bericht geeft Sylvia zelf een toelichting. Je kunt ook de flyer downloaden .
Als je interesse gewekt is, neem dan contact op met Sylvia via sylvia.vervest@xs4all.nl

Londen heeft voor een fotograaf van alles wat: historie, moderne architectuur, parken (en zelfs natuur in de stad!), kleurrijke wijken en is ook nog eens een fantastische plek voor liefhebbers van straatfotografie.

Ter plaatse is er gelegenheid voor straatfotografie, neem ik jullie mee naar een van de fantastische oude begraafplaatsen in de stad, gaan we architectuur fotograferen en op zoek naar precies dat wat Londen Londen maakt. Denk daarbij aan street art en karakteristieke markten. Op een van de dagen heb ik bovendien een lokale gids ingehuurd die ons meeneemt op een wandeltocht om de natuur in de stad te ontdekken. Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid tot avondfotografie.

De reis gaat door als ik uiterlijk 15 augustus a.s. ten minste 6 deelnemers heb.

We reizen per trein, om vanaf Amsterdam Centraal naar Londen St Pancras te reizen, alwaar we aan het begin van de middag aan zullen komen.

Het precieze programma is mede afhankelijk van jullie interesse, al is er in elk geval een dag uitgetrokken om samen met een gids de natuur in de stad te verkennen.

De reis begint al eerder, er is een startbijeenkomst waar we elkaar leren kennen en waar ik van jullie leer wat je kunt en wat je wilt. Na die startbijeenkomst maak ik het definitieve programma voor de reis. Na afloop van de reis is er een evaluatiebijeenkomst waar we elkaars foto’s kunnen bespreken en bekijken.

Ik wil de groep met opzet klein houden: zes tot maximaal acht deelnemers.

Prijs is €675 per persoon, hiervoor krijg je:
– Reis van Amsterdam Centraal naar Londen
– Drie nachten in een drie sterren hotel op een centrale locatie inlusief ontbijt
– Een travelcard voor het openbaar vervoer met 10 Pond reiskrediet (meerdere zelf op te laden)
– Toeslag voor een eenpersoonskamer is € 175
– Tocht onder leiding van een gids die ter plaatse nog beter bekend is dan ikzelf
– Prijs is gebaseerd op prijspeil van mei 2018, en gebaseerd op het laagst mogelijke tarief. Als dit tarief niet beschikbaar is, is de meerprijs voor rekening van de deelnemers

Reacties zijn gesloten.

  • Feedback

    Heb je een vraag of opmerking? Zie je een fout of iets wat niet duidelijk is? Ga naar onze contactpagina en laat het ons weten!