Lezing Rob Boehlé Urbex fotografie

Urbex is het bezoeken, fotograferen en documenteren van infrastructuur gemaakt door de mens, meestal verlaten gebouwen of niet openbaar toegankelijke locaties.

De term ‘urban exploring’ is Engels en betekent letterlijk: ‘verkennen van het urbane (=stedelijke)’, maar het kan zich net zo goed op het platteland afspelen.

Vaak nemen de Urban Explorers fototoestellen mee om de locaties op een mooie en indrukwekkende manier te fotograferen. Rob Boehlé is zo’n fotograaf.

Op maandag 15 oktober 2018 komt Rob Boehlé naar Fotoclub Koedijk om over zijn werk te spreken en hoe de foto’s tot stand komen. Meer informatie: www.boehle-fotografie.com of urbexandmore.weebly.com .

Kom jij ook naar de lezing van Rob? Je bent van harte welkom.

Aanmelden kan door een mail te sturen aan activiteiten@fotoclub-koedijk.nl. (Aan de zaal worden géén kaartjes verkocht).
De kosten zijn €3,00 per persoon.

De presentatie vindt plaatst:
Waar: Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22, 1831 CR Koedijk
Wanneer:15 oktober 2018