Het perspectief van de Grote Kerk

Jubileumjaar GROTE KERK ALKMAAR 500 JAAR.

Het kan u niet helemaal ontgaan zijn. Afgelopen week besteden het Noord Hollands Dagblad er een hele bijlage aan. Gisteren was de opening van het jubileumjaar met een indrukwekkende lasershow.. Tal van activiteiten gaan er in en om de kerk plaatsvinden.

Eén van die activiteiten willen wij graag onder uw aandacht brengen:

De FOTOWEDSTRIJD: HET PERSPECTIEF VAN DE GROTE KERK. “ DE GROTE KERK ZAG EN ZIET ALLES”

Een initiatief van de fotocafe’s van Artiance, centrum voor de kunsten in Alkmaar.

Aanvankelijk opgezet voor de regio Alkmaar, maar het heeft mede door samenwerking met Cameraland, inmiddels een landelijk karakter gekregen.

Desalniettemin willen we graag alle fotografen uit de regio Alkmaar speciaal op de hoogte brengen, om ze daarmee de kans te geven – en op te roepen -om aan deze fotowedstrijd mee te doen.

Daarom benaderen wij uw, maar ook alle ons bekende fotoclubs en fotoinitiatieven in de regio Alkmaar. Het is ten slotte een beetje “onze” grote kerk ….

In de bijlage vindt u een omschrijving van het project en de bijbehorende informatie.

Wij willen u vriendelijk vragen om de wedstrijd onder de aandacht van uw fotoclub te brengen en te verspreiden.

Wij hopen op deze manier, een ieder met passie en gevoel voor fotografie te motiveren om mee te doen met HET PERSPECTIEF VAN DE GROTE KERK ALKMAAR.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact met ons zoeken.

Download hier de flyer