Fotografencafé in Expoost#2 Hoorn

Als enthousiaste vrijetijd fotograaf wil je ongetwijfeld wel eens weten wat een professioneel fotograaf van je foto’s vindt. Het Fotografencafé in Expoost#2 biedt nu die mogelijkheid.

Hoe werkt het?
Op zondagmiddag 28 oktober tussen 13.00u en 15.00u zijn de fotografen Madelon Dielen, Duco de Vries en Armando Jongejan in Expoost. Neem maximaal 5 prints mee om te bespreken. Zorg er voor dat ze op een behoorlijk formaat zijn afgedrukt; minimaal 20x20cm of 20x30cm. Geen digitale beelden dus.
De bespreking is openbaar, zodat ook anderen kennis kunnen nemen van je werk en de bespreking daarvan. Op die manier leren we van elkaar.

Geïnteresseerd?
Ga naar het aanmeldformulier. De toegang en deelname is gratis. Het aantal deelnemers is beperkt tot 40, dus meld je snel aan.
(Zo nodig vul je dit adres in je browser in: https://nl.surveymonkey.com/r/YSFHW7Q)

Waar: Expoost#2, Grote Oost 2-4, Hoorn

Wie zijn de fotografen:

Madelon Dielen
Gespecialiseerd in reportage- en documentaire fotografie. Studeerde aan de Fotoacademie en Fotovakschool. Liep stage bij Raymond Rutting en Klaas Jan van der Weij.

Duco de Vries
Portretfotografie is zijn liefde. Studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en de Fotoacademie. Is sinds 1997 docent aan de Fotoacademie. Won in 2014 de tweede prijs in de Zilveren Camera met een portretfoto van Eric Corton.

Armando Jongejan
Freelance fotograaf in binnen- en buitenland. Daarnaast thematisch vrij werk o.a. sociaaldocumentaire reportages. Publicaties ( o.a. Monnikenleven) en
exposities in Nederland en daarbuiten. Ruime ervaring in bespreken van foto’s.

De initiatiefnemers,
Wessel van der Haar en Ben de Vos

Reacties zijn gesloten.

  • Feedback

    Heb je een vraag of opmerking? Zie je een fout of iets wat niet duidelijk is? Ga naar onze contactpagina en laat het ons weten!