Expositie Bolsward Anders

Graag attenderen wij je op een bijzondere foto expositie in Bolsward, genaamd “Bolsward Anders”.

Fotoclub d’Ontspanner draagt namelijk haar steentje bij om Bolsward op de kaart te zetten in het jaar van Kulturele Haadstêd Fryslân/Culturele Hoofdstad Friesland 2018. En hoe kan ze dat beter doen dan met een grote foto expositie? Een expositie met foto’s van Bolsward, maar dan niet zoals iedereen Bolsward kan zien. De leden hebben hun blik, camera’s én hun computers creatief ingezet om Bolsward ANDERS te laten zien.

Circa zestig grootformaat foto’s vertellen hun visie op Bolsward. Soms gaat het om een onontdekt detail, vaak om een nieuwe (on)werkelijkheid, en bij bijna alle beelden geldt: je moet even heel goed nog een keer kijken. Het blijft Bolsward, maar dan anders.

Het ‘andere’ resultaat hangt tot en met 31 augustus rondom én in de Martinikerk, Groot Kerkhof 26 in Bolsward.

Alle informatie vind je op www.fotoclubbolsward.nl.