Algemene Ledenvergadering

We beginnen ons seizoen met de Algemene Ledenvergadering op 2 september 2021. We kunnen weer in Centrum31 bij elkaar komen, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen i.v.m. de Corona-regels. De inloop is vanaf 19:45 uur en we starten om 20:00 uur. De stukken zijn per mail toegezonden. Kun je niet komen maar wil je nog wel wat laten weten? Dan kun je natuurlijk altijd mailen. Na het officiële gedeelte gaan we eerst nog prijzen uitreiken aan de winnaars van de Heerhugowaard Award en de IFC-trofee en daarna gaan we foto’s kijken en kunnen we weer met elkaar kletsen onder het genot van een drankje en een hapje.