Afdelingsfotowedstrijd 2018 – Thema: Mijn held

“Mijn held” is het thema van de Afdelingsfotowedstrijd 2018. Een fotowedstrijd voor individuele fotobondleden en leden van de bij de Fotobond aangesloten fotoclubs binnen de regio Noord-Holland-Noord.

Vorm

• Elke fotograaf mag maximaal twee opgezette foto’s inleveren.
  • De foto mag niet eerder zijn geaccepteerd bij een wedstrijd van de afdeling.
  • Er wordt recent werk verwacht.
  • Het formaat van de foto is vrij, het formaat van het passe-partout moet 40 x 50 cm zijn. Meerdere foto’s in één passe-partout gelden als één foto.
  • De ingezonden foto’s dienen opgezet te zijn op dun opzetkarton. Foto`s die niet voldoen aan de gestelde eisen kunnen worden geweigerd.
  • Van de ingezonden foto stuurt u tevens de digitale versie. Tijdens de bespreking worden de ingezonden foto’s op een scherm vertoond.

Inzenden

Op de achterkant van de foto`s dient het volgende te worden vermeld:

• Naam, adres, woonplaats, clubnaam* en het bondslidmaatschapsnummer van de fotograaf.
    (*individuele leden vermelden geen clubnaam maar ‘individueel lid’)

Inleveren

Bespreking

Datum: vrijdag 23 november 2018
Tijd: zaal open om 19.30, de avond begint om 20.00
Locatie: Ontmoetingscentrum De Brink, Middenweg 168, 1702HE, Heerhugowaard.

Download hier de flyer Afdelingsfotowedstrijd 2018