Werkavond 19 Oktober 2017

Water en spiegels

Op deze werkavond ga je zelf aan de slag met water en spiegels. Wij zorgen voor enkele idee├źn en benodigdheden, maar bereid jezelf ook voor en neem enkele attributen mee. Vergeet niet om je fotospullen mee te nemen. Denk ook aan statief, flitser, enz.

Architectuur wandeling en fotografie Oostelijk havengebied Amsterdam

Op zondag 19 November gaan we een architectuur wandeling doen onder begeleiding van een gids door het Oostelijk havengebied in Amsterdam. De wandeling zal ongeveer 2 uur duren. Voldoende tijd om inspiratie op te doen. Daarna is er volop gelegenheid om op eigen houtje al het moois vast te leggen met je camera.

Lees hier meer...

Clubavond 27 oktober

Voor de clubavond van vrijdag 27 oktober hebben we een gastspreker uitgenodigd die zijn/haar eigen werk zal presenteren.

Een avondje heerlijk genieten dus!

Kijk in de agenda voor meer informatie.

Nieuwe locatie clubavonden

Centrum 31Met ingang van het seizoen 2017-2018 vinden alle clubavonden plaats op een nieuwe locatie!

Voor zowel de donderdag- als de vrijdagavonden zijn jullie welkom op het volgende adres:

Centrum 31
Bickerstraat 31
1701 ED Heerhugowaard

Op 8 september vindt de aftrap plaats van het nieuwe fotoclubseizoen in onze prachtige ruimte in Centrum 31.

We nodigen alle clubleden uit voor de algemene ledenvergadering die tevens een mooie gelegenheid is om ons nieuwe clubgebouw te bewonderen.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4